А. Е. ПОДРУШНЯК, А. Г. ПЕСТОВА, Л. В. ГОРЦЕВА, Г. Ф. ДРЕГВАЛЬ, Т. В. ШУТОВА НОВЫЕ МЕТОДИЧЕСКИЕ ПОДХОДЫ К САНИТАРНО-ХИМИЧЕСКИМ ИССЛЕДОВАНИЯМ БИОПОЛИМЕРНОЙ УПАКОВКИ КОЛБАСНЫХ ИЗДЕЛИЙ
2002 – Журнал Хроматографічного товариства – т. ІІ – № 1. – С. 20-23
УДК 637.523.68
А. Е. ПОДРУШНЯК, А. Г. ПЕСТОВА, Л. В. ГОРЦЕВА, Г. Ф. ДРЕГВАЛЬ, Т. В. ШУТОВА
НОВЫЕ МЕТОДИЧЕСКИЕ ПОДХОДЫ К САНИТАРНО-ХИМИЧЕСКИМ ИССЛЕДОВАНИЯМ БИОПОЛИМЕРНОЙ УПАКОВКИ КОЛБАСНЫХ ИЗДЕЛИЙ - стаття
Внаслідок проведених випробувань розроблено нову модель санітарно-хімічних досліджень біополімерного паковання ковбасних виробів. Показано, що оптимальний час настоювання у воді зразків складає 72 год при 20 ос. Рекомендується дотримуватися нового гігієнічного нормативу для формальдегіду у воді – 0,8 мг/дм3.