С. М. БРИЛЛИАНТЕ, Р. Л. ФИРОР, Ф. Л. ВИЛЛЕ, И. Л. ЧАНГ, Д. ДЮБАЛД ПАРОФАЗНЬІЙ ГАЗО-ХРОМАТОГРАФИЧЕСКИЙ АНАЛИЗ ЛЕТУЧИХ ОРГАНИЧЕСКИХ ПРИМЕСЕЙ В ФАРМАЦЕВТИЧЕСКИХ ПРЕПАРАТАХ СОГЛАСНО ФАРМАКОПЕЕ США.

2001 – Журнал Хроматографічного товариства – т. I. – № 1. –  С. 29-37

УДК 543.544

С. М. БРИЛЛИАНТЕ, Р. Л.  ФИРОР, Ф. Л. ВИЛЛЕ, И. Л. ЧАНГ, Д. ДЮБАЛД

ПАРОФАЗНЬІЙ ГАЗО-ХРОМАТОГРАФИЧЕСКИЙ АНАЛИЗ ЛЕТУЧИХ ОРГАНИЧЕСКИХ ПРИМЕСЕЙ В ФАРМАЦЕВТИЧЕСКИХ ПРЕПАРАТАХ СОГЛАСНО ФАРМАКОПЕЕ США.

ПРИМЕРЫ  ПРИМЕНЕНИЯ ОБОРУДОВАНИЯ HPДЛЯ ПРАКТИЧЕСКОЙ РАБОТЬІ - стаття

Встановлено високий ступінь точності результатів та лінійності відгуку детектора, отриманих при визначенні летких органічних домішок у фармацевтичних препаратах за допомогою парофазного пробовідбірника HP 7694 HS, колонки HPINNOWax та газового хроматографа HP 6890. Визначення домішок у субмікрограмових кількостях і нижче легко досягти при виконанні умов, зазначених у таблиці І.

Оскільки HP 7694 HS дозволяє одночасно струшувати та нагрівати до шести зразків із програмуванням часу нагріву при сталій температурі, із заздалегідь встановленим часом введення проби, зразки можна аналізувати кожні 10 хв, що істотно підвищує загальну продуктивність аналізу.

HP 7694 HS дозволяє завантажувати до 44-х зразків з їх подальшим аналізом в автоматичному режимі. Технічний догляд за випаровувачем зведений до мінімуму, оскільки завдяки HS-введенню в ГХ-систему та капілярну колонку потрапляють тільки леткі речовини.