Содержание / 2020

DOI: 10.15407/zht2020.66

Содержание

Егорова А.В., Лоскутова Ю.О., Войтюк О.Д., Мальцев Г.В., Малинка Е.В., Скрипинец Ю.В. Определение куркумина в бульонных кубиках методом высокоэффективной тонкослойной хроматографии
Баранов Ю.С., Демченко В.Ф., Заєць Є.Р., Ольшевський С.В. Гербіциди з групи нітродифенілових етерів: застосування в Україні, методи контролю, методика визначення залишків оксифлуорфену в зерні та олії сої
Вавріневич О.П., Гиренко Д.Б., Гиренко Т.В., Омельчук С.Т., Сирота А.В. Удосконалення аналітичного визначення залишкових кількостей діючих речовин класу триазолів в соках
Козак В.А., Товмаченко А.В,. Герцюк М.М. Методичні аспекти оцінювання стану хімічного забруднення та якості води поверхневих водойм в Україні
Гринько А.П., Кузнецова О.М., Вавріневич О.П. Перелік методичних вказівок із визначення мікрокількостей пестицидів в харчових продуктах, кормах та навколишньому середовищі, 2020 р.